10 redenen om naar TeamgameZ te komen

1. Unieke locaties

Onze splinternieuwe locatie in Wehl biedt verschillende outdoor speelvelden voor zowel paintball. lasergames als airsoft. Een lounge cantine, kleedkamers, lockers en een groot terras maken het geheel af!

2. Uitgebreide faciliteiten

Natuurlijk zorgen wij goed voor onze gasten en hier horen de faciliteiten natuurlijk ook bij. Zo kunt u als bezoeker van TeamgameZ gebruik maken van:

 • een gezellige bar met uitgebreid assortiment;
 • een sfeervol buitenterras met lounge banken en barbecueplaats;
 • gescheiden toiletfaciliteiten voor heren en dames;
 • lockers voor het opbergen van uw waardevolle spullen;
 • gescheiden kleedruimtes
 • voldoende gratis parkeerruimte op eigen terrein.

3. Professionele uitrustingen

Bij zowel voor onze paintball als lasergames arrangementen maakt u gebruik van een uitgebreide, professionele uitrusting. Iedere deelnemer krijgt een schone overall en de paintballers krijgen daarbij een semi-automatisch paintballwapen en een helder masker. Bij het lasergamen krijgen de deelnemers een lasergun met een bereik tot wel 100 meter en een losse headset. Hierdoor loopt u niet rond in een oncomfortabel hesje en kunt u ongehinderd spelen.

4. Diverse catering mogelijkheden

Wilt u uw dagje uit helemaal compleet maken? Breid uw programma dan uit met één van onze heerlijke buffetten. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een eenvoudige snack of lekkere lunch!

5. Goed opgeleid personeel

Bij TeamgameZ wordt u begeleid bij onze goed getrainde instructeurs. Zij waarborgen niet alleen de veiligheid tijdens de activiteiten, maar zij zorgen er ook voor dat u zorgeloos kunt genieten van uw dagje uit. Heeft u vragen? Zij zorgen ervoor dat het wordt geregeld!

6. Scherp geprijsde arrangementen

Wat uw wensen ook zijn en wat het beschikbare budget ook is: er is altijd een arrangement dat hierop aansluit. U kunt bij TeamgameZ al terecht voor een compleet verzorgt paintball arrangement voor slechts € 30,99. Ook hanteren wij scherpe prijzen voor bijvoorbeeld extra paintballs. Daarnaast hebben wij maandelijks een speciale aanbieding: zo kunt u extra goedkoop een sportief dagje uit plannen!

7. Al te boeken vanaf 8 personen

Bent u met een klein gezelschap? Geen probleem! Bij TeamgameZ kunt u al reserveren voor groepen vanaf 8 personen. U wordt bovendien niet samengevoegd met andere deelnemers en speelt dus altijd met en tegen mensen die u kent.

8. Makkelijk bereikbaar

TeamgameZ vind je in Wehl, vlakbij de A18 langs Doetinchem.

9. Dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur

Ook als het weer wat vroeger donker wordt kunt u bij ons terecht in de avond, wij zetten gewoon de verlichting aan. Bovendien bepaald u bij uw reservering zelf hoe laat u wilt beginnen.

10. Diverse speciale extra’s tijdens uw uitje

Wanneer u bij uw reservering aangeeft wat de aanleiding van uw dagje uit is, dan kunnen wij hier iets extra’s mee doen. Zo hebben wij een breed assortiment gekke pakken voor de vrijgezel tijdens een bachelor party. Net dat beetje extra om de dag nog onvergetelijker te maken!

TeamgameZ beschikt over een unieke locatie, centraal gelegen in Nederland. Op onze locatie in Wehl staat een professioneel team voor u klaar om u een onvergetelijk dagje uit te geven. Of u nu kiest voor paintball, lasergames of airsoft, in alle gevallen zal uw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, kinderpartijtje of vriendendag geslaagd zijn!

Als bezoeker van TeamgameZ maakt u gebruik van tal van faciliteiten:

 • Gezellige horeca
 • Uitgebreide catering mogelijkheden
 • Verwarmt lounge terras
 • Gescheiden kleedkamers
 • Gratis lockers
 • Gratis parkeren