Wat wil je gaan doen?

null

ESCAPE ROOM

Museum Robbery: een spectaculair escaperoom thema. Steel met jouw team het schilderij en ontsnap heelhuids uit het museum.

null

AIRSOFT

De enige indoor locatie waar je veilig, gecertificeerd en onder begeleiding van professionele instructeurs dit spel leert kennen.

null

GAME ARENA

Op unieke wijze online en offline shooters ervaren? Onze high-end PC's en speciaal ontworpen Airsoft arena maken het mogelijk.

null

VERGADEREN

Op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Arnhem kunt u in stijl vergaderen. Onze zaal biedt plaats aan 25 personen en is van alle gemakken voorzien.

null

PAINTBALL

Paintballen bij TeamgameZ staat voor een compleet nieuwe paintball ervaring. Beleef paintball zoals u dat nog nooit heeft gedaan!

null

NERF

Nerf is spannend en geschikt voor kinderen vanaf 6 tot 14 jaar, het (speelgoed) geweer richt geen schade aan bij kids en doet geen pijn.

null

LASERGAMES

Een spectaculair spel geschikt voor jong en oud. Beleef diverse speelvelden met inrichtingen zoals je ze kent uit videogames

null

BBQ WORKSHOP

BBQ workshops onder leiding van een professionele chef kok. Ieder seizoen hebben we we weer een heel nieuw aanbod!

null

VR EXPERIENCE

Onze Game Arena beschikt over 2 VR systemen om je ├ęcht onder te dompelen in de virtuele wereld.

null

ARCHERY TAG

Schieten met een pijl en boog, maar dan op elkaar! Spannend en 100% veilig door gebruik van speciaal materiaal.

null

ZESKAMP

Zeskamp: deze ideale teambuildings activiteit is met meer dan 20 verschillende spellen een grote variatie in actieve tot passieve spellen.

null

ETEN & DRINKEN

Gezellige Sportsbar met uitgebreid aanbod, een groot terras met overdekt en verwarmd gedeelte en speel tussendoor een spelletje tafelvoetbal of darts.

Menu