Speelveld en spelvormen

Bij TeamgameZ bieden wij tijdens het Airsoften verschillende spelvarianten en missies aan, als enige outdoor locatie waar je veilig, gecertificeerd en onder begeleiding van professionele instructeurs het spel leert kennen.

Airsoft bij TeamgameZ Wehl: CQB heaven

Op onze locatie in Wehl beschikken wij over een grote outdoor locatie met diverse  speelvelden.

Airsoft in Wehl

Het grote outdoor speelveld is ingericht als een echte ‘Close Quarter Battle’ (CQB) zone. U vindt er diverse huisjes, een tank station, kerk (met toren waar men in kan!), een gevangenis en nog veel meer. Samen met uw team moet u ruimte voor ruimte uitkammen om zo de game te winnen!

Bij Paintballworld bieden wij tijdens het Airsoften verschillende spelvarianten en missies aan. Hieronder een greep uit het aanbod:

Capture the flag

Terwijl het ene team zich op stelt om een vlag te verdedigen, probeert het andere team deze vlag te veroveren. In de beschikbare speeltijd mag de vlag weer terugveroverd worden. Wie aan het einde van de speeltijd de vlag heeft is het winnende team.

Close Quater Battle

De strijd gaat van kamer tot kamer, waarbij jouw maatjes moeten worden bevrijd. Het team dat na de verstreken speeltijd de meeste tegenstander heeft uitgeschakeld is de winnaar. Doe je best…..

Search and Destroy the Captain

Van elk team wordt een captain aangesteld. Deze wordt herkenbaar gemaakt. Het team dat als eerste de captain van de tegenstander heeft uitgeschakeld is de winnaar.

The Factory Director

Er worden twee teams gemaakt, de bewakers en de rebellen. De bewakers moeten de Directeur begeleiden en veilig afleveren bij een vooraf bepaald eindpunt. Is dit gelukt dan winnen de bewakers, zo niet dan gaat de overwinning naar de rebellen.

Factory Fallout

Rebellen willen de reactor van de fabriek plat leggen, de bewakers in het andere team moeten dit voorkomen.

Last man standing

Ieder voor zich en de winnaar heeft eeuwige roem !!

Sniper

Er worden teams gemaakt van 2 personen, het team dat als laatste, met beide teamleden “in leven ” overblijft is het winnende team.

Team Deathmatch

2 teams nemen het tegen elkaar op. Het team wat overblijft, heeft gewonnen.

Rush

1 team verdedigd een mechanisme, terwijl het andere team deze moet activeren. Het spel verplaatst zich naar alle uithoeken van het terrein.

Battlefield

Dit spel heeft een beetje weg van Capture the Flag, maar hier draait alles om de puntentelling op basis van de gehesen vlag.

Het spelen van airsoft is gebonden aan een aantal belangrijke regels om het spel zo leuk en realistisch mogelijk te houden.In tegenstelling tot paintball, waar airsoft veel op lijkt, geven de bb’s (munitie) geen verfsporen af. Iedereen dient zich als een echte gentleman te gedragen, voor cheaters of kemphanen is er geen plaats.

Kortom: wij kunnen stellen dat airsoft alle ingrediënten bevat om helemaal in de huid te kruipen van de personages uit Battlefield, Call of Duty, Medal of Honor en ga zo maar door! Alle wapens, actie en scenario’s zijn bij ons voor handen!

Hit

Wanneer je bent geraakt door een bb, noemen wij dit een ‘hit‘. Na een ‘hit’ ben je simpelweg: out of the game! Hartstikke dood, voor even dan… Want na een hit dien je deze te accepteren en terug te keren naar het punt waar je bent begonnen: je eigen basis of de Safety Zone.  Na een x-aantal minuten uitgeschakeld te zijn geweest mag je weer het spel in. In sommige gevallen werken wij met Medics, de juiste persoon om jou er weer bovenop te helpen wanneer je bent geraakt.

Safety Glasses

Het dragen van een veiligheidsbril is ten alle tijden op het speelveld verplicht. Zodra je het speelveld betreedt, gaat de bril niet meer af. Ook zodra een spel is afgelopen dien je de bril op te houden. Deelnemers blijven vaak nog bb’s afvuren en het kan gebeuren dat een Airsoftwapen met een defect vanzelf begint te schieten. Pas in de Safety Zone mag de bril afgedaan worden.

Safety Zone

De Safety Zone, de naam zegt het al, is een veilige haven voor alle deelnemers en onze crew. Het is de bedoeling dat iedereen hier op een veilige manier rond kan lopen. Daarom zijn er instructies in het leven geroepen om het Airsoftwapen op een veilige manier bij je te dragen in de Safety Zone, net als in het echte leger ga je als volgt te werk:

1. Haal het magazijn uit het wapen
2. Schiet 2x in de lucht
3. Zet het wapen op ‘Safe’ en doe een barrelcover over je loop heen
4. Loop daarna de Safety Zone op

Marshalls

Om de speelbaarheid en veiligheid te garanderen zullen er tijdens games marshals rondlopen. De marshals houden toezicht op de veiligheid, spelregels en kunnen helpen bij het aansturen van teams, helpen in geval van pech met de wapens of calamiteiten. Bij discussie heeft de marshal altijd het laatste woord.Marshals zullen de eerlijkheid van spelers toetsen door zo nu en dan een bb op een deelnemer af te vuren. Een marshall bekijkt dan of een speler toegeeft af te zijn. Gebeurt dit niet dan zal deze speler daarop worden aangesproken.Schieten op een marshal is uiteraard niet toegestaan.

FPS meeting

Op onze evenementen is het toegestaan om je eigen Airsoftwapen mee te nemen. De wapens dienen echter wel aan een aantal eisen te voldoen voor deze in het veld gebruikt mogen worden.

  • Full-auto wapens max. 360 FPS
  • Bolt-Action (Sniper rifles) max. 500 FPS
  • Support Weapons max. 360 FPS
  • Pistolen max. 360 FPS
  • Trommels & drums: magazijnen waar duizenden bb’s in kunnen zijn niet toegestaan in combinatie met een kleiner full-auto wapen. Alleen Supportwapens mogen deze hebben. Dit is om de speelbaarheid tijdens games te bevorderen.

TeamgameZ is de enige officiële locatie in Nederland waar je met je eigen groep kunt airpotten tijdens je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendendag. Wij zijn een NaBV gecertificeerde airsoft locatie en maken voor onze gasten gebruik van een door Justitie goedgekeurd airsoft wapen. Daarnaast krijg je de beschikking over een complete uitrusting en starten wij de dag met een gedegen instructie. Zo ga je goed voorbereid de strijd a

De S.T.A.R. Dragon airsoft gun

De START Dragon airsoft gun is licht en makkelijk in het gebruik. De verstelbare schoudersteun zorgt voor een comfortabele grip. De compacte bouw van het wapen is ideaal voor CQB (Close Quater Battle) spelen en is dus de ideale keuze in ons  speelveld met de vele huisjes, gangen en bouwwerken.

Legeroverall

Een groene overall van dik materiaal zorgt ervoor dat je kunt spelen zonder zich druk te maken over vuile of kapotte kleding. Je maakt bij Paintballworld gebruik van kleedkamers waar je je gemakkelijk kunt omkleden.

Gezichtsmasker

Het gezichtsmasker beschermt je gezicht en hoofd. Onze maskers bieden optimaal draagcomfort en uitstekende bescherming. Het is mogelijk om een bril onder het masker te dragen. Mocht je beschikken over lenzen dan adviseren wij u om deze te gebruiken. Dit verhoogt het draagcomfort van het masker en voorkomt een beschadigde bril.

Airsoft pellets

De airsoft pellets waarmee wordt geschoten zijn erg belangrijk. Wij maken gebruik van een professionele kwaliteit waardoor het speelplezier wordt verhoogt. Je maakt gebruik van verschillende magazijnen waardoor je je airsoft wapen makkelijk kunt herladen.

Handig om mee te nemen:

  • petje of muts
  • dunne handschoenen
  • stevige schoenen
  • goed humeur

Airsoft kun je spelen vanaf 18 jaar.

PLAATS JOUW RESERVERING