Archery Tag

Je hebt je boog. Wie is het snelst en pakt de pijlen het eerst, neemt zijn positie in en raakt de tegenstander en zijn doel als eerste?

Met Archery Tag schiet je met pijl en boog als spel… op elkaar! Klinkt gevaarlijk, he! Dat is het niet. De pijlen zijn speciaal ontwikkeld hiervoor en hebben een foamen punt. Dat maakt schieten met pijl en boog naar elkaar een veilig spel. Boogschieten krijgt zo een nieuwe dimensie. Je hebt namelijk geleerd nooit op elkaar te richten.

Dit boogschieten op elkaar noemen we ook wel Archery Tag, Shoot Out of Arrow Battle. Je vormt 2 teams, die het tegen elkaar opnemen om 2 missies te volbrengen: je tegenstander raken (taggen) en eventueel de 5 spots eruit schieten in het doel van je tegenstander. Een ronde Archery Tag duurt maximaal 15 minuten.

Een unieke ervaring voor kinderen & volwassenen

  • Jij speelt op een unieke locatie, centraal gelegen in Nederland;
  • Je uitrusting is professioneel en veilig. En je krijgt uitstekende begeleiding van mensen die je laten zien hoe je van Archery Tag een echte beleving maakt. En wint;
  • Archery Tag spelen maakt hongerig en dorstig. Wij zorgen dat je vol energie bent met lekker eten en drinken van onze catering.

ARCHERY TAG

€ 19,95 per persoon

1 uur Archery Tag
Overall
Masker met anti-fog lens
Pijl & Boog
Professionele begeleiding
Prijzen zijn gebaseerd op minimaal 8 deelnemers.

ARCHERY TAG

€ 29,95 per persoon

2 uur Archery Tag
Overall
Masker met anti-fog lens
Pijl & Boog
Professionele begeleiding
Prijzen zijn gebaseerd op minimaal 8 deelnemers.

Belangrijk om te weten bij Archery Tag

  • Je kunt met minimaal 8 mensen boogschieten. Is je groep kleiner, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken;
  • Je kan een vreemde tegenstander hebben…wat leuk!! extra adrenaline. Dit heeft te maken met de groepsgrootte, dat je samengevoegd kan worden.
  • Geopend woe t/m zo van 10.00 tot 22.00 uur (Ma en di alleen op aanvraag).
  • Reserveer van tevoren om een teleurstelling te voorkomen.

Wil jij je pijlen nu eens (letterlijk) richten op een ander? In het echt? Reserveer dan nu jouw plek voor Archery Tag in Wehl.

PLAATS JOUW RESERVERING