Lasergames

Lasergamen is bekend bij jong en oud en dat is het niet voor niets. Het is een van de oudste, leukste real-life schietspellen. Het is tactiek en sportiviteit gecombineerd, gespeeld met veilige wapens die realistische schietgeluiden laten horen. Jij probeert iemand te raken, terwijl een ander uit zijn schuilplaats komt en jou besluipt in de rug.

Als speler krijg je visueel en via jouw lasergamewapen feedback van je resultaten. En je hoort het wanneer je iemand raakt. Of dat jij geraakt wordt. Dat maakt lasergamen spannend én fun.

1 game - lasergames volwassenen

€ 9,00 per persoon

1 game ( 20 min incl. uitleg en score) € 9,-
Overall + wireless army helm
Professioneel lasergames wapen (trefzeker tot 150 meter en geen zwaar harnas!)
Professionele begeleiding
Te boeken vanaf 8 personen
Deelnemers onder de 18 betalen € 8,5,- p.p.

3 games - lasergames volwassenen

€ 24,00 per persoon

3 games (1 game = 20 min incl. uitleg en score)
€ 27,- voor € 24,- p.p.
Overall + wireless army helm
Professioneel lasergames wapen (trefzeker tot 150 meter en geen zwaar harnas!)
Professionele begeleiding
Te boeken vanaf 8 personen
Deelnemers onder de 18 betalen € 23,50 p.p.

2 games - lasergames volwassenen

€ 17,00 per persoon

2 games (1 game = 20 min incl. uitleg en score)
€ 18,- voor € 17,- p.p.
Overall + wireless army helm
Professioneel lasergames wapen (trefzeker tot 150 meter en geen zwaar harnas!)
Professionele begeleiding
Te boeken vanaf 8 personen
Deelnemers onder de 18 betalen € 16,- p.p.

All-in ladies lasergame

€ 30,95 per persoon

2 games (1 game = 20 min incl. uitleg en score)
Overall + wireless army helm
Professioneel lasergames wapen (trefzeker tot 150 meter en geen zwaar harnas!)
Professionele begeleiding
Ontvangst met koffie/ thee en zoete lekkernijen
2 lasergames ( 20 min / game)
Inclusief diverse hartige lekkernijen tijdens het borrel uurtje
Te boeken vanaf 8 personen

Lasergamen in Wehl speelt zich af op dezelfde speelvelden als Paintball en Airsoft. Met je wapen schiet je semiautomatisch of als granaatwerper. Jij kiest op het moment!

Lasergamen outdoor in Wehl

  • Jij speelt op een unieke locatie.
  • Deze locatie is nieuw en outdoor voor een extra spannend effect
  • Je speelt op speelvelden die nagebootst zijn uit videogames zoals jij ze kent. Het voelt alsof jij speler bent in je eigen videogame
  • Je uitrusting is professioneel en veilig. En je krijgt uitstekende begeleiding voor een ervaring waarover je nog lang napraat
  • Lasergamen maakt hongerig en dorstig. Hoe hongerig en dorstig bepaal je met onze uitgebreide cateringmogelijkheden

Unieke spelomgevingen

Onze ‘Close Quarter Combat Zone’ bestaat uit verschillende ruimtes en bootst een echt dorp na. Je vindt er zelfs een kerk, gevangenis en benzinepomp!

Belangrijk om te weten

  • Je kan een vreemde tegenstander hebben…wat leuk!! extra adrenaline. Dit heeft te maken met de groepsgrootte, dat je samengevoegd kan worden.
  • Lasergamen is zeer geschikt voor kinderen en superleuk voor een kinderverjaardagsfeestje.

Dus reserveer jouw Lasergame voor je kinderfeestje, uitje met vrienden, familie of collega’s en ga het avontuur aan. Samen, maar tegen elkaar. Wanneer pak jij je lasergun op voor een spectaculair gevecht, waarin je tegenstander op de loer ligt om elke hoek?

[cq_vc_cqcarousel images=”5438,5439,5440,5441,5442″ dots=”no” containermaxwidth=”100%”]

De lasergames uitrusting

Bij TeamgameZ maak je gebruik van een professionele lasergames uitrusting. Deze uitrusting bestaat uit een wapen met red-dot vizier, een losse, draadloze headset en natuurlijk een camouflage pak.

Het wapen

Het lasergames wapen waarmee je speelt maakt realistische geluiden. Je krijgt een aantal ‘virtuele’ magazijnen die tijdens het spel ook echt verwisseld moeten worden. Wanneer je ‘kogels’ op zijn, hoor je de gevreesde klikken en moet je dus snel herladen! In de hitte van de strijd heb je tevens de mogelijkheid om je granaatwerper te activeren. Deze komt uit de kleine loop onderaan de gun. Met dit ‘projectiel’ kun je meerdere tegenstanders tegelijkertijd bestoken. Natuurlijk allemaal virtueel, maar wel super spannend!
Tijdens het spel geeft het wapen je ook verschillende feedback geluiden. Hij laat je weten wanneer je iemand geraakt hebt, wanneer je zelf geraakt bent en wanneer je nog maar één leven over hebt. Wanneer je al je levens kwijt bent, laat je wapen weten dat het ‘game over’ is en zul je het spel moeten verlaten. Maar geen nood! Bij de volgende missie sluit je je gewoon weer aan bij je team!

Het wapen is makkelijk te bedienen, zowel voor kinderen als volwassenen. Voordat je gaat spelen krijg je natuurlijk een uitleg van jouw persoonlijke begeleider zodat je voorbereid de strijd aangaat.

De headset

De draadloze headset is ‘one size fits all’ en is door een verstelbare band makkelijk op maat te maken. Hij is licht gewicht en comfortabel te dragen tijdens het spel. Deze headset bestaat uit 3 sensoren die, samen met een sensor op het wapen, de ‘hits’ registreert die jou raken. Elke keer wanneer je geraakt wordt, lichten er 3 rode LED lampen op. Hieraan kan iedereen zien dat je op dat moment geraakt bent. Wanneer je helemaal af bent, gaan de rode lampjes continu branden. Zo weten je medespelers dat jij niet meer meedoet aan het spel.

PLAATS JOUW RESERVERING