Lasergames

TeamGameZ biedt de ultieme lasergame ervaring op 1 van onze 3 unieke themavelden. Onze professionele instructeurs nemen de groep mee en gaan aan de slag met spannende opdrachten op de uniekste velden van Nederland.

TeamGameZ biedt lasergamen aan op een manier zoals je dat nog nooit hebt beleefd! Geen zwaar harnas en geen zwaar pak. Oftewel; geschikt voor jong en oud!

Onze themavelden bieden voor ieder wat wils. Jullie sluipen tussen huizen door, schuilen achter oude auto’s en proberen het andere team te raken vanuit een nagemaakte legerbasis.

Zijn jullie opzoek naar een gave activiteit voor een uitje? Dan is lasergame echt iets voor jullie!

Waarom lasergamen outdoor in Wehl

 • Jij speelt op een unieke locatie.
 • Deze locatie is nieuw en outdoor voor een extra spannend effect
 • Je speelt op speelvelden die nagebootst zijn uit videogames zoals jij ze kent. Het voelt alsof jij speler bent in je eigen videogame
 • Je uitrusting is professioneel en veilig. En je krijgt uitstekende begeleiding voor een ervaring waarover je nog lang napraat
 • Lasergamen maakt hongerig en dorstig. Hoe hongerig en dorstig bepaal je met onze uitgebreide cateringmogelijkheden

Lasergames in actie

Lasergame 1 uur

€ 20,95 per persoon

Lasergamen 1 uur – 3 Rondes á 15 minuten
Totale duur:
1,5 uur

3 rondes lasergamen á 15 minuten incl. start met instructies, uitleg spelregels en omkleden en tussentijdse score uitslagen

Inclusief:

 • Overall
 • Lasergame uitrusting
 • Professionele begeleiding
 • Score uitslagen per ronde

Lasergame 2 uur

€ 32,95 per persoon

Lasergamen 2 uur – 6 Rondes á 15 minuten
Totale duur:
2.5 uur

6 rondes lasergamen á 15 minuten incl. start met instructies, uitleg spelregels en omkleden en tussentijdse score uitslagen

Inclusief:

 • Overall
 • Lasergame uitrusting
 • Professionele begeleiding
 • Score uitslagen per ronde

Unieke spelomgevingen

Onze ‘Close Quarter Combat Zone’ bestaat uit verschillende ruimtes en bootst een echt dorp na. Je vindt er zelfs een kerk, gevangenis en benzinepomp!

Belangrijk om te weten

 • Je kan een vreemde tegenstander hebben…wat leuk!! extra adrenaline. Dit heeft te maken met de groepsgrootte, dat je samengevoegd kan worden.
 • Lasergamen is zeer geschikt voor kinderen en superleuk voor een kinderverjaardagsfeestje.

Dus reserveer jouw Lasergame voor je kinderfeestje, uitje met vrienden, familie of collega’s en ga het avontuur aan. Samen, maar tegen elkaar. Wanneer pak jij je lasergun op voor een spectaculair gevecht, waarin je tegenstander op de loer ligt om elke hoek?

De lasergames uitrusting

Bij TeamgameZ maak je gebruik van een professionele lasergames uitrusting. Deze uitrusting bestaat uit een wapen met red-dot vizier, een losse, draadloze headset en natuurlijk een camouflage pak.

Het wapen

Het lasergames wapen waarmee je speelt maakt realistische geluiden. Je krijgt een aantal ‘virtuele’ magazijnen die tijdens het spel ook echt verwisseld moeten worden. Wanneer je ‘kogels’ op zijn, hoor je de gevreesde klikken en moet je dus snel herladen! In de hitte van de strijd heb je tevens de mogelijkheid om je granaatwerper te activeren. Deze komt uit de kleine loop onderaan de gun. Met dit ‘projectiel’ kun je meerdere tegenstanders tegelijkertijd bestoken. Natuurlijk allemaal virtueel, maar wel super spannend!
Tijdens het spel geeft het wapen je ook verschillende feedback geluiden. Hij laat je weten wanneer je iemand geraakt hebt, wanneer je zelf geraakt bent en wanneer je nog maar één leven over hebt. Wanneer je al je levens kwijt bent, laat je wapen weten dat het ‘game over’ is en zul je het spel moeten verlaten. Maar geen nood! Bij de volgende missie sluit je je gewoon weer aan bij je team!

Het wapen is makkelijk te bedienen, zowel voor kinderen als volwassenen. Voordat je gaat spelen krijg je natuurlijk een uitleg van jouw persoonlijke begeleider zodat je voorbereid de strijd aangaat.

De headset

De draadloze headset is ‘one size fits all’ en is door een verstelbare band makkelijk op maat te maken. Hij is licht gewicht en comfortabel te dragen tijdens het spel. Deze headset bestaat uit 3 sensoren die, samen met een sensor op het wapen, de ‘hits’ registreert die jou raken. Elke keer wanneer je geraakt wordt, lichten er 3 rode LED lampen op. Hieraan kan iedereen zien dat je op dat moment geraakt bent. Wanneer je helemaal af bent, gaan de rode lampjes continu branden. Zo weten je medespelers dat jij niet meer meedoet aan het spel.