Virtual Reality Experience

Helaas bieden we in Wehl geen VR Experience aan, maar gelukkig wel genoeg andere toffe activiteiten zoals Paintball, Airsoft en Lasergames. Bekijk hieronder ons aanbod en reserveer vandaag nog!

Je ervaringen zijn levensecht. Onder water houd je automatisch je adem in, duik je als je een object op je af ziet komen en vlucht je voor gevaar. Je valt van de ene in de andere verbazing, omdat het zo realistisch is. Je bent even uit je eigen dagelijkse wereld en gaat naar huis bruisend van je avontuurlijke ervaringen. Jij was daar!

Een unieke VR Experience bij TeamGameZ met vrienden

  • We zorgen ook voor de innerlijke mens: er zijn uitgebreide cateringmogelijkheden.

Welke experience kies jij?

Je wordt één met het spel. Jij bepaalt welke game je speelt. Kies je voor de thrill van een roller coaster, zoals een achtbaan of onderwaterwereld? Of overwin je liever de vijand in een superspannende schietgame? En wordt het een individueel spel of ga jij de strijd aan tegen elkaar?

BELANGRIJKE INFORMATIE

  • Bij 1 – 4 spelers kun je om de beurt spelen met 1 VR-bril
  • Bij 2 – 8 spelers kun je met zijn tweeën tegelijk spelen met 2 VR-brillen
  • Boeken kan met 1 – 4 personen of met 8 personen
  • Reserveren is noodzakelijk
  • Wij zijn elke dag geopend van 10.00 – 22.00 uur

Wil jij de ervaring van een andere wereld? Of het gevoel hebben dat je overleven moet in een combat zone ? Beleef het alsof je er echt bent en boek nu jouw eigen Virtual Reality Experience.

PLAATS JOUW RESERVERING

Menu