Vragen over ons beleid inzake het Corona virus?

Beste Bezoeker,

Via deze pagina willen wij jou graag inlichten over de manier waarop TeamGameZ voorbereid is op en omgaat met de huidige ontwikkelingen rond het Coronavirus. Wij willen jou op het hart drukken dat onze activiteiten voldoen aan strenge hygiënische eisen.

Kleine groepen

TeamGameZ activiteiten kunnen enkel in kleine groepen worden gespeeld. Voor dergelijke groepen zijn door het RIVM geen beperkende adviezen gegeven.

Geen fysiek contact

Tijdens de TeamGameZ activiteiten is er geen fysiek contact tussen spelers toegestaan. Tevens voorzien wij iedereen van overalls  die direct contact van huid op huid uitsluiten.

Gereinigde maskers

Tijdens een TeamGameZ Paintball en Airsoft dragen alle deelnemers een vol-gelaat-masker, het gehele gezicht afschermt en beschermt. Deze maskers worden altijd grondig gereinigd en na iedere run ingespoten met een desinfecterend middel.

Beschermende kleding

Iedere TeamGameZ speler draagt een volledige set aan beschermende kleding. Iedere centimeter van de huid is door stof bedekt, wat besmetting door contact met huid uitsluit. Deze door TeamGameZ geleverde kleding set bestaat uit:

  • Leger overalls
  • vol-gelaat-masker
  • Kogelwerend vest
  • Alle materialen worden na iedere run gewassen en gedroogd.

Als je verkoudheid-/griepsymptomen hebt?

Mocht je verkoudheid- of griepsymptomen hebben dan volgen wij daarin het advies van het RIVM en adviseren we je thuis te blijven. Mocht dit binnen de 72 uur voor aanvang van jouw geboekte TeamGameZ activiteit zijn (afgemeld via mailbericht)dan krijg je van ons een tegoedbon om jouw activiteit een andere keer uit te komen voeren.

Medewerkers met verkoudheid- en/of griepsymptomen zullen niet worden ingezet tijdens een TeamGameZ activiteiten

Vragen? …

Geen vragen? Dan gaan we genieten!
Natuurlijk kan je met al jouw vragen bij ons terecht en stellen we jou graag gerust in deze bewogen tijd. Je kunt ons altijd bereiken per e-mail op info@teamgamez.nl  of telefonisch op 06-24619456

Vriendelijke groet,
Team “TeamGameZ”

Menu