Vrijgezellenfeest

Ceremoniemeesters opgelet!

Tja je krijgt ineens de taak om een vrijgezellenfeest te organiseren! Gelukkig ben je dan bij Teamgamez in Wehl aan het juiste adres.. Je kunt hier al terecht vanaf 8 personen en met elk budget.

Het mooie bij Teamgamez in Wehl is dat we diverse activiteiten hebben die zowel voor mannen als vrouwen geschikt zijn. Niet weg te denken met een vrijgezellenfeest is uiteraard onze shootout met de vrijgezel in de Bunnysuit. Dit kan uiteraard met paintballen maar ook zeker met Lasergamen, voor ieder wat wils.

Maar we hebben nog veel meer activiteiten die we aanbieden, te denken aan: Zeskampspellen, Paintballen, Lasergamen, Airsoft etc. Na afloop met zijn allen de dag afsluiten met een overheerlijke BBQ en/of borrelen op ons terras en uiteraard de sterke verhalen van elkaar aanhoren. Selecteer hieronder je keuze en we maken een passende offerte voor je.

Nog niet overtuigd ? Kom dan langs op de locatie om je wensen met ons door te nemen, de koffie staat immers altijd bij ons klaar. Om zo een onvergetelijke vrijgezellendag te kunnen plannen.

Vraag een offerte aan